Υλικά
1 πακέτο φύλλα κρούστας
1 ½ κούπα κασέρι τριμμένο
1 ½ κούπα τυρί τριμμένο με το χέρι
1 ½ κούπα γάλα
½ κούπα σπορέλαιο
4 αυγα
λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
Ανοίγουμε τα φύλλα μας πάνω στον πάγκο και παίρνουμε ένα και το μαδάμε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ.
Αφού τα τελειώσουμε όλα το αφήνουμε στην άκρη.
Σπάμε τα αυγά ένα άλλο μπολ, τα χτυπάμε καλά και προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Τα ανακατεύουμε να γίνουν ένα, ενώ βάζουμε λίγα λίγα τα κομματιασμένα φύλλα.
Όταν τελειώσουν τα φύλλα ανακατεύουμε να πάει παντού η γέμιση και αδειάζουμε το μείγμα μας σε αντικολλητικο ταψί.
Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 μέχρι να ροδίσει, περίπου 30-35 λεπτά.
Δεν ξεχνώ
Αν θέλουμε να βουτυρώσουμε το ταψί μας, για σιγουριά, αφαιρούμε το μισό σπορέλαιο.
Μπορούμε να προσθέσουμε ότι μας αρέσει, αν και για το δεκατιανο στο σχολείο προτιμώ μια απλή τυρόπιτα.
Καλή Επιτυχία