Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Σπιτικά παγωτά σάντουιτς (εύκολα και γρήγορα)

παγωτα σαντουιτς

Σπιτικά παγωτά σάντουιτς (εύκολα και γρήγορα)

Υλικά
1 πακέτο πτι-μπερ
1 κουτάκι φυτική σαντιγί torre
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση
Βάζουμε για λίγο την φυτική κρεμά και το ζαχαρούχο όπως είναι στην κατάψυξη, με το κουτάκι για κανα 10λεπτο.
Στο μεταξύ απλώνουμε τα μπισκότα μας σε ένα μεγάλο μακρόστενο ταπερ με την καλή πλευρά να είναι από κάτω.
Βγάζουμε την φυτική κρέμα και το ζαχαρούχο και τα χτυπάμε στο μίξερ μέχρι να δέσει να γίνει σαντιγί.
Την στρώνουμε πάνω στα μπισκότα και βάζουμε άλλη μια σειρά μπισκότα με την καλή πλευρά προς τα επάνω.
Το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.
Το κόβουμε στα κενά από τα μπισκότα και τα σερβίρουμε ή τα τυλίγουμε με λίγο αλουμινόχαρτο και τα αφήνουμε στην κατάψυξη για όταν μας έρθει η όρεξη.

Δεν ξεχνώ
Αν θέλουμε μέσα στην σαντιγί μπορούμε να σπάσουμε 2-3 σοκοφρετες ή λίγα μπισκοτάκια oreo ή να βάλουμε σταγόνες σοκολάτας και ότι άλλο μας αρέσει.

Καλή επιτυχία

12 σχόλια:

...irida... είπε...

αχ!!!λαχταριστόοοοοο!!!!!

anthivolon είπε...

Eπιβεβαιώνω ότι αυτό το παγωτό είναι καταπληκτικό!!! Έχει σίγουρη επιτυχία και δεν μένει στο 24ωρο ούτε ένα μικρό κομματάκι!!! Το λατρεύουν όλοι μολις το δοκιμάσουν!!

mia maria είπε...

Τι εύκολο που είναι! Πολύ λαχταριστό!

ΕΛΕΝΑ είπε...

Το πιο εύκολο παγωτάκι!!!
Υπέροχο!
Καλή βδομάδα εύχομαι!!!!!!

ΓΑΣΤΕΡΟΠΛΗΞ είπε...

μυρίζει μανούλα, θέλω αν και γω δεν αγαπώ τα μπισκότα με το παγωτό!
καλή εβδομάδα

Βάσια είπε...

τι μου κανεις βραδιατικα ... να ξερες τι μου κανεις!!!!!!!!!

ιρινι είπε...

Τέλειο το βρίσκω!!!!Θα το φτιάξω για να το εχω τις ..δύσκολες ωρες!!!!

georgiaxara είπε...

Μmmm...!!! Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΑΓΩΤΑΚΙ!!!
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

ΑΧΤΙΔΑ είπε...

Αχ! τρελλάινο μαι και τα φτιάχνω μα τώρα δεν ξανακάνω το λάθος γιατί τρώγονται στο πιτς φυτίλι τα άτιμα!!!καλημέρα φίλη μου!

Flavours and Inspirations είπε...

Πολυ ωραίο site και τέλειο παγωτάκι .Επειδη μένω Καναδά δεν ξέρω ποσα γραμμάρια ειναι η κρέμα ? εάν έβαζες τα υλικα σε φωτο θα ήταν τελεια,γιατί δεν ξέρουμε εμείς εδώ όλες τις ονομασίες των υλικών σας.Ζηταω Πολλα.......?

Unknown είπε...

Ελευθερία την συνταγή σου την έχω αλλάξει λίγο και το αποτέλεσμα είναι θαρρώ καλύτερο.Έβαλα δύο βανίλιες στο μείγμα και μισό φλυτζάνι του καφέ γάλα εβαπορέ έτσι το παγωτό είναι πιο μυρωδάτο και πιο αφράτο. Επίσης χρησιμοποιώ μπισκότα ολικής άλεσης που είναι μακράν πιο νόστιμα από τα λευκά.

Χριστίνα καρανάσου είπε...

Τό έκανα προχτές, μόλις πριν από λίγο τά τύλιξα με αλουμινόχαρτο , είναι πολύ ωραίο και πολύ εύκολο , τά μισά μπισκότα ήταν στρογγυλά, τά άλλα μισά τετράγωνα