υλικά
παλιό ψωμί
αλάτι
ρίγανη
σκόρδο σε σκόνη
ελαιόλαδο
εκτέλεση
κόβουμε το ψωμί σε μπαστουνάκια
βάζουμε στο ταψί του φούρνου λαδόκολλα και από πάνω βάζουμε το ψωμί σε μπαστουνάκια
ρίχνουμε λίγο λάδι να πάει παντού, εγώ έχω ένα ψεκαστήρα με λάδι, βολεύει πολύ αν και μπουκώνουν και χαλάνε εύκολα (αυτά για τα ρούχα)
πασπαλίζω αλάτι, ρίγανη και λίγο σκόρδο
ανακατεύω και τα βάζω στο φούρνο στους 120-150 στον αέρα για 15-20 λεπτά
δεν ξεχνώ
αν είναι πολύ το ψωμί τι χωρίζω σε δυο ταψιά, αλλά τα ψήνω μαζί
καλό είναι να τα βγάλω να τα ανακατέψω, να παει το πάνω κάτω, και να τα ξαναβάλω στο φούρνο
τη συνταγή αυτή την έκανε η μαμά μου σε φέτες, σαν αρωματικές φρυγανιές, ή σε κρουτον
εγώ τα έκανα σε μπαστουνακια να μπορούν να τα πιάνουν και να τρώνε τα παιδιά
καλή όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου