υλικά
1 πακέτο μακαρόνια
1-2 μπρόκολα
2 μανιτάρια φρέσκα και κομμένα σε φέτες
1 σκελίδα σκόρδο
1-2 ντομάτες ξεφλουδισμένες και κομμένες σε κύβους
10 φέτες μπέικον σε κύβους
200 ml κρέμα γάλακτος
λίγα φύλλα φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο
αλάτι
πιπέρι
εκτέλεση
κόβουμε το μπρόκολο σε μικρές φουντίτσες και το βράζουμε λίγο μέχρι να μαλακώσει. προσέχουμε να μην μαλακώσει πολύ.
βράζουμε το μπρόκολο και στο ίδιο νερό βράζουμε τα μακαρόνια μέχρι να γίνουν αλ τεντε
σε ένα μεγάλο τηγάνι τσιγαρίζουμε το σκόρδο με το μπέικον μέχρι να πάρει λίγο χρώμα,
τα μανιτάρια και αφού μαραθούν και πιουν το ζουμί τους
βγάζουμε το σκόρδο και προσθέτουμε τη ντομάτα σε κύβους και το μπρόκολο.
βάζουμε την κρέμα γάλακτος και κουνάμε το τηγάνι να πάει παντού. δεν ανακατεύουμε να μην διαλυθούν οι ντομάτες και το μπρόκολο.
λίγο αλάτι, πιπέρι το βασιλικό και τέλος τα μακαρόνια.
σβήνουμε το μάτι, το αφήνουμε δυο λεπτά και σερβίρουμε.
δεν ξεχνώ
δοκιμάστε την έτσι χωρίς κασέρι και θα με θυμηθείτε, έχει τόσο έντονες γεύσεις που δεν το χρειάζεται!!!!!!!
τη συνταγή την βρήκα στις "συνταγές της παρέας" και από τότε την λατρέψαμε
καλή όρεξη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου