Υλικά
1 κιλό μπακαλιαράκια
αλεύρι για παναρισμένα
λάδι για τηγάνισμα
λεμονόφυλλα
αλάτι
Εκτέλεση
Καθαρίσουμε και πλένουμε τα μπακαλιαρακια.
Τα αλατίζουμε, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν.
Στρώνουμε στην πιατέλα τα λεμονόφυλλα και βάζουμε από πάνω τα μπακαλιαράκια.
Τα σκεπάζουμε με μια βαμβακερή πετσέτα και τα αφήνουμε για κάνα 10 λεπτό να πάρουν το άρωμα από τα λεμονόφυλλα.
Τα ξεσκεπάζουμε και τα σερβίρουμε.
Δεν ξεχνώ
Γαρνίρουμε την πιατέλα με φέτες λεμονιού.
καλή όρεξη
10 σχόλια:
Πολύ ωραία η πρόταση σου με τα λεμονόφυλλα Ελευθερία!!!
Καλή σου μέρα!
Τα ζήλεψα τα μπακαλιαράκια σου Ελευθερία! Και τα λεμονόφυλλα, ωραία ιδέα!
Από τα λατρεμένα μας τηγανιτά!!!
Τα φτιάχνουμε πολύ συχνά. Εξαφανίζονται "άμα τη εμφανίσει" :)
Θα δοκιμάσω το tip με τα φύλλα λεμονιάς!!
Φιλιά
Καλό απόγευμα
Από τα αγαπημένα του συζύγου έλα όμως που δεν πρέπει να τρώμε τηγανητά.
Καλό απόγευμα.
νόστιμα τα άτιμα και τα λεμονόφυλλα όπου μπαίνουν δίνουν το εξαιρετικό τους άρωμα, φυσικά θέλω και κρασάκι, γειά μας
από το σπίτι σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια.....
Αγαπημένο φαγητό τα μπακαλιαράκια,μου αρέσουν πολύ και στα κάρβουνα! Καλή σου μέρα!!!
Νοστημότατα τα τηγανιτά μπακαλιαράκια!! όποτε βρω φρέσκα στην ψαραγορά τα τιμάμε δεόντως. Καλό το τιπ με τα λεμονόφυλλα. Πολλά φιλάκια!!!
Πολυ ωραια προταση αυτη μετα φυλλα θα το δοκιμασω καποια στιγμη. ΠΟυ χαθηκες κοπελια σε περιμενω στο Face αλλα δε σε βλεπω μεσα επαθα πλακα με τις φωτο α και τον αντρα σου τον ξερω
Αλεξάνδρα καλημερα και σε σενα!!!!
big mama οριστε να φαμε!!!!!
gvarvakis αφου τα κανετε συχνα, περιμενω εντυπωσεις αφου τα δοκιμασετε!!!!!!!
Ξανθή οπως τα λες ειναι, αλλα....
ελα που το τηγανι κανει τη διαφορα!!!!!!
φερνεις το κρασι, βαζω τα ψαρακια!!!
rena
μου δεν τα κανω συχνα οποτε... μπαινεις και καθεσαι στο τραπεζι!!!
elen ειναι οντως νοστιμοτατα
margarita μου οταν τα δοκιμασεις περιμενω εντυπωσεις.
οσο για τον αντρα μου... πες τα ολα, μολογα
lol,lol,lol,lol,lol!!!
χαιρομαι που σας αρεσε το "μυστικο" μας!!!!!!
Δημοσίευση σχολίου