Υλικά
3 πακέτα μπισκότα πτι μπερ
1 φυτική κρέμα τορρε για σαντιγί 500 γρ
1 κιλό γιαούρτι στραγγιστό
3 κουταλιές σούπας χυμό λεμόνι
1 βάζο μαρμελάδα φράουλα
Εκτέλεση
Αφού
αφήσουμε την κρέμα γάλακτος στην κατάψυξη
για 10 λεπτά την χτυπάμε στο μίξερ μέχρι
να γίνει σαντιγί.
Βάζουμε το λεμόνι
στο γιαούρτι και ανακατεύουμε.
Το
προσθέτουμε στην σαντιγί και ανακατεύουμε
καλά να γίνει ένα.
Σε ένα τσέρκι,
στρόγγυλο ή τετράγωνο, στρώνουνε τα
μπισκότα μας, από πάνω βάζουμε μια
στρώση σαντιγί, ξανά μπισκότα, ξανά
σαντιγί, μέχρι να γίνουν 4-5 στρώσεις
μπισκότα.
Τελειώνουμε με σαντιγί, το περιχύνουμε με την
μαρμελάδα και
το βάζουμε στο ψυγείο να σταθεί για 6
ώρες περίπου.
Με ένα μαχαίρι κάνουμε το γύρο από το τσέρκι να ξεκολλήσει, βγάζουμε το τσέρκι και σερβίρουμε.
Δεν ξεχνώ
Δεν ξεχνώ
Δεν βρέχουμε τα μπισκότα,
τραβάνε τα υγρά του γιαουρτιού και
γίνονται σούπερ
Καλή επιτυχία
Καλή επιτυχία
4 σχόλια:
Βρε καλώς την κόρη!!!
Ήμουνα στα βόρεια αλλά δεν είχα πάρει μαζί μου τον πλήρη κατάλογο τηλεφώνων. Μια άλλη φορά ίσως.
Φιλάκια καλό Φθινόπωρο και καλή σχολική χρονιά στα παιδιά.
Φαίνεται υπέροχο!Μπράβο Ελευθερία μου!Καλό μεσημέρι!
δεν ξερετε ποσο χαρηκα που ειστε ακομα εδω!!!!!!!
εδω κοντεψα να το εγκαταλείψω εγω
ελπιζω να τα λεμε και παλι πιο συχνα!!!!!!!!!
Ξανθη μου την αλλη φορα που θα ερθεις, περιμενω τηλεφωνο
καλο φθινοπωρο και σε σας, και καλη σχολικη χρονια σε ολους μας ;)
Mara χαιρομαι που σου αρεσε, καλη συνεχεια σε οτι κανεις
Συνονόματη μου Ελευθερία ,πολύ ωραίο και ελαφρύ μου φαίνεται το τσιζκέικ σου. Και συν τοις άλλοις, πιο εύκολη η συνταγή από την κλασσική συνταγή του τισζκέικ. Μπράβο!!!!!!
Δημοσίευση σχολίου