κάτι ανάμεσα από τρουφακια και coocies σοκολάτας
υλικά
210 γρ φαρίνα
65 γρ. Βιτάμ
225 γρ κουβερτούρα
100γρ ζάχαρη κρυσταλλική
2 αυγά
1 βανίλια
1/2 κουτ γλυκού αλάτι
άχνη ζάχαρη για την επικάλυψη
εκτέλεση
λιώνουμε το Βιτάμ μαζί με την κουβερτούρα
μόλις αρχίσει να λιώνει το κατεβάζουμε από το μάτι και το ανακατεύουμε συνέχεια
εντομεταξυ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη, τη βανίλια, και το αλάτι
αφού κρυώσει λίγο προσθετουμε το μείγμα της σοκολάτας
και τέλος το αλεύρι
το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει πολύ καλά
σε ένα μεγάλο τάπερ βάζουμε την άχνη ζάχαρη
παίρνουμε το μείγμα από το ψυγείο με ένα κουταλάκι του γλυκού παίρνουμε κομμάτια του μίγματος και το πλάθουμε σαν μικρά τρουφακια
τα βάζουμε μέσα στο ταπερ με την άχνη ζάχαρη και κουνώντας το, τυλίγονται με άχνη
τις βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 170-180 για 8-12 λεπτά
αν ψηθούν παραπάνω θα ξεραθούν
δεν ξεχνώ
η συνταγή είναι από της συνταγές της παρέας και συγκεκριμένα από την sidarieva
όσοι τα δοκίμασαν ήθελαν κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο
καλή όρεξη
υλικά
210 γρ φαρίνα
65 γρ. Βιτάμ
225 γρ κουβερτούρα
100γρ ζάχαρη κρυσταλλική
2 αυγά
1 βανίλια
1/2 κουτ γλυκού αλάτι
άχνη ζάχαρη για την επικάλυψη
εκτέλεση
λιώνουμε το Βιτάμ μαζί με την κουβερτούρα
μόλις αρχίσει να λιώνει το κατεβάζουμε από το μάτι και το ανακατεύουμε συνέχεια
εντομεταξυ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη, τη βανίλια, και το αλάτι
αφού κρυώσει λίγο προσθετουμε το μείγμα της σοκολάτας
και τέλος το αλεύρι
το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει πολύ καλά
σε ένα μεγάλο τάπερ βάζουμε την άχνη ζάχαρη
παίρνουμε το μείγμα από το ψυγείο με ένα κουταλάκι του γλυκού παίρνουμε κομμάτια του μίγματος και το πλάθουμε σαν μικρά τρουφακια
τα βάζουμε μέσα στο ταπερ με την άχνη ζάχαρη και κουνώντας το, τυλίγονται με άχνη
τις βάζουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμενο φούρνο στους 170-180 για 8-12 λεπτά
αν ψηθούν παραπάνω θα ξεραθούν
δεν ξεχνώ
η συνταγή είναι από της συνταγές της παρέας και συγκεκριμένα από την sidarieva
όσοι τα δοκίμασαν ήθελαν κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο
καλή όρεξη
8 σχόλια:
Φαίνονται λαχταριστά!
Αν κατάλαβα καλά, τα ψήνεις μαζί με την άχνη?
Καλό Σαββατοκύριακο!
ναι, όπως το λες
τα βάζεις στο ταψί χωρίς να τα τινάξεις, και τα ψηνεις με την άχνη!!
αυτά φουσκώνουν και σκάνε και κάνουν τις καφέ γραμμές.
Μόλις τα τύπωσα για να τα φτιάξω για τα παιδιά μου!
Φαίνονται υπέροχα!!!!!!!!
Αυτό που φοβάμαι είναι πως μόλις τα δοκιμάσουν τα παιδιά μου θα με βάζουν να τους τα φτιάχνω συνέχεια!!!!!!!
Εχεις βαλθει να μας καταστρεψεις εεεεεεε φανταστικα!!!!!!!!!!!!!
Τα έφτιαξα εδώ και λίγες μέρες και ήταν τέλεια!
πολυ χαιρομαι που σας αρεσαν
εγω γιατι τα πηρα τωρα χαμπαρι;;;;
γιαμι γιαμι...
Δημοσίευση σχολίου